Kvällsshopping: bordslampa med mera

Satt och nätshoppade i går, en av mina favoritsysslor för att koppla av och man förenar nytta med nöje.

Hittade en enkelt cool (och billig!) bordslampa på Stayhome. Det gäller bara att sätta rätt ”glödlampa” i denna. Ofta är det simpel och smart design som är det rätta. Min generation är nog formad så här – vi växte upp under ett murrigt, långhårigt 70-tal med 100 nyanser av brunt och drägglade sen, under 80-talet, på det hyper-moderna, minimalistiska som dök upp i tv-rutan. Glas, metall, svart och vitt, snygg belysning, blanka kök och så vidare. Hade man inte råd med ett arkitektritat hus med designinredning kunde man alltid köpa ett par ”spotlights” och en extratelefon (en lur med knappsats i någon stark färg), då blev man lite modern i alla fall. Obs kids – på 80-talet hade telefonerna sladd, gärna en spiralsladd som alltid flippade ur. Och dyliga lösa lurar som alla hade, hade ett kortnummerminne på t ex 10 nummer. Fast de flesta kunde en massa nummer utantill.

Köpte också en tröja, en bok och ett par blurayboxar, de kan vara hiskligt billiga numera. Netflix och HBO är bra men det saknas ju jättemycket film där. Vill ha ett grundbibliotek med de viktigaste filmerna.

Nu ska jag ta och ringa en av mina polare som sökt jobb, jag tror det var på http://brandzunited.se/ en grossist inom kläder, ska bli spännande att höra lite mer om han sökt eller ej.