Sälj gammal lagerautomation och investera i något gynnsamt för er verksamhet

Hur är det egentligen med era paternosterverk och hissautomaten på er arbetsplats? Använder ni dem? Eller står de bara och dammar och tar plats? Kanske är det så att de inte längre fyller sin funktion men att de bara blir ståendes eftersom ni inte riktigt vet vart ni skall göra av dem. Känner ni igen er i detta har jag ett riktigt bra tips till er, nämligen att sälja lagerautomation via Relevator .

Relevator fixar rubbet – Alltifrån demontering till säker transportering till lagret

Hur fungerar detta då? Kort och gott hör man av sig till Relevator som efter förfrågan kontaktar er angående er lagerautomation. Vid försäljning av er maskin så fixar dom rubbet. Till och med demonteringen tar dom hand om, vilket alltid görs av erfarna fackmän. Skall man sälja sitt paternosterverk eller sin hissautomat så står Relevator även för att den lastas och transporteras på ett säkert sätt till deras lager för att förvaras. När hämtningen av era maskiner är genomför får man enkelt sin betalning på direkten. Smidigare än så kan det nästan inte bli.

I stället för direktbetalning kan man få provision på vidareförsäljning av maskinerna

Vill man inte få betalt direkt kan man även välja att Relevator säljer vidare maskinerna till någon annan som kanske behöver just det som ni inte längre behöver. Då kan man i stället välja att få provision på försäljningen som Relevator gör med era maskiner. Visst låter det bra? Frigör utrymme och tjäna pengar på er gamla lagerautomation och investera i någonting som faktiskt gynnar er verksamhet på ett bättre sätt. Detta är en snabb och trygg investering och utveckling av er arbetsplats som jag genuint vill rekommendera till alla där ute som inte längre har användning av sin lagerautomation.